Welkom bij Actief Fit Arnhem

Welkom bij Actief Fit Arnhem. Sporten met plezier staat bij ons voorop: hardlopen, nordic walking en sportief wandelen! Geen competitie maar wel in groepsverband werken aan je algemene conditie, onder leiding van gediplomeerde trainers. En dat heerlijk buiten, in de mooie natuur van park en bos in en rondom Arnhem! Er is vanuit de historie een relatie met de skisport, van daaruit wordt ook een sneeuwfit binnentraining georganiseerd.

Als je (nog) geen lid bent vind je op deze site informatie over onze vereniging en over de diverse activiteiten die worden georganiseerd. Ook kun je je aanmelden voor een (gratis) kennismakingsles (en mocht je daarna tóch nog twijfelen, dan kom je de week erop gewoon nóg een keer!)

Onze leden vinden op deze site het laatste nieuws vanuit de vereniging.Voel je welkom en blader eens lekker rond!

hardlopen
nordic-walking
sportief-wandelen
sneeuwfit

Wat kan Actief Fit Arnhem voor jou betekenen

trainingen 
Actief Fit Arnhem


Overzicht van alle trainingen, tijdstippen en startlocaties?

Actief Fit Arnhem geeft op deze website meer informatie over haar sportactiviteiten en over de tijdstippen waarop deze georganiseerd worden. Wilt u het winterprogramma 2020-2021 bekijken? Klik dan op onderstaande button om naar onze agenda te gaan.

 

 

150

+ Leden

4

Activiteiten

150

Procent actief!

Het Laatste nieuws

Hieronder vindt u het laatstste nieuws van Actief Fit Arnhem.


Coronavirus

Stand van zaken vanaf 27 oktober 2020. Naar aanleiding van het persmoment van dinsdag 27 oktober blijft het (vooralsnog) zoals het de afgelopen weken was. Alle zaterdagtrainingen gaan niet door.

Corona oefeningen

Om in deze tijden toch aan je conditie te werken kun je een persoonlijke serie oefeningen " à la Cas"  samenstellen. Klik op onderstaande link. c-oefeningen.pdf

Jij, de sporter als motor

Jij, de sporter als motor. Waar komt je energie vandaan? Altijd al benieuwd geweest? Zie het artikel van Cas dat via bijgaande link te lezen is. 201004-sporter-als-motor.pdf

Wandeling met Peter

Zondag 29 november a.s. Wandeling met Peter in het Bergherbos.  Log in voor meer informatie.

proefles

Interesse om mee te doen? Vraag een gratis proefles aan!

Wij nodigen je uit om kennis met ons te komen maken. Kom de sfeer proeven en merk dat sporten ook heel gezellig kan zijn.