Zoeken

Trainingen stopgezet

14 april 2021  -  Algemeen
Tot onze grote teleurstelling moeten we alle trainingen tot nader order stopzetten in verband met de door het kabinet afgekondigde maatregelen. We hopen zo spoedig mogelijk weer te mogen starten! Tot die tijd:: wees voorzichtig en blijf gezond!     Met sportieve groet, Het bestuur van Actief Fit Arnhem

Honden - Wat nu?

12 april 2021  -  Algemeen
Buitensporten-hondendrollen-Corona? Wat heeft het een met het ander te maken? Cas vraagt je om hulp/ideeën. Honden - Wat nu?  

Wat moet je met al die cijfertjes?

04 april 2021  -  Algemeen
Cas vroeg zich n.a.v. een optreden van de nieuwe Denker des Vaderlands af in hoeverre meten weten is. Zijn bespiegelingen deelt hij in bijgaand artikel. Meten is Weten - Hoe dan?  

Ontdek nog meer nieuwe rondjes!

25 maart 2021  -  Nieuws
Op dit moment mag er nog geen training gegeven worden, maar dat betekent niet dat er stilgezeten wordt door Actief Fit Arnhem leden. Bijna wekelijks  worden er  nieuwe hardloop-, nordic- en /of wandelrondjes gelopen. Klik voor ideeën op bijgevoegde link. Veel plezier! we-liepen-een-rondje-deel-2.pdf

Het waren heerlijke dagen.....

17 februari 2021  -  Algemeen
Hebben jullie ook zo genoten van de "wintersportmogelijkheden" in eigen land? Vast wel! Cas deelt op het ledengedeelte van de website zijn ervaringen met het langlaufen in Arnhem en omgeving en is benieuwd naar die van jou!